Pizza-teod singi ja ananassiga

5 dl nisujahu
3 tl küpsetuspulbrit
40 g võid
1,25 dl piima
2 sl tomatipastat
1 väiksem hakitud mugulsibul
2 viilu hästitükeldatud ananassi
100 g keedusinki, õhukesed viilud
0,75 dl riivitud juustu
1 sl peeneks hakitud peterselli

1. Soojenda ahi 180°C-ni.
2. Küpsetusplaat pintselda õliga.
3. Jahu ja küpsetuspulber segada kausis, lisa või.
4. Lisa peaaegu kogu piim, sõtku taigen, vajdusel lisa ülejäänud piim.
5. Võta taigen kausist väja ja sõtku jahuga ülepuistatud laul veel veidi aega.
6. Rulli taigen küpsetuspaberil neljakandiliseks 20 X 30 cm ja ca 5 mm paksuseks.
7. Määri rullitud taigen tomatipastaga, jäta taigna äärde 1 cm laiune tomatipastavaba riba
8. Sega omavahel sibul, ananass, juust, sink ja petersell ja kata taigen seguga.
9. Küpsetuspaberi abiga rulli taigen kokku pikemast küljest.
10. Lõika noaga rullist ca 8 viilu, aseta küpsetusplaadile ja küpseta ca 20 minutit vöi kuni pizza-teod on kuldpruunid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga