Juustutäidisega sealihataskud

500 g seafileed
1/2 sl soola
jahvatatud pipart
3 sl õunapüreed
2 singiviilu
150 g “Emmentali” juustu
pisut nisujahu
pruunistamiseks võid

Kaste:
2 dl vahukoort
u. 2 tl sinepit
1 tl õunapüreed
soola
jahvatatud pipart

1. Lõika liha neljaks tükiks.
2. Vasarda tükid ettevaatlikult õhukesteks viiludeks.
3. Riputa liha sisepinnale soola ja pipart.
4. Määri viiludele õhukeselt õunapüreed ja aseta neile poolitatud singitükid.
5. Lõika juust viiluteks ja aseta viilud lihale.
6. Pane lihatükid pooleks kokku ja kinnita kokteilitikuga.
7. Keera tükke jahus ja pruunista need mõlemalt poolt võis.
8. Kalla pannile koort.
9. Lase kastmel kuumutades pakseneda, maitsesta.

HEAD ISU!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

62 kommentaari “Juustutäidisega sealihataskud

  1. Noorik tegi ja ise tegin teise panni ja lisasin kastmele küüslauku, minu oma oli parem aga veltsile meeldis

  2. Mina tegin selle etsepti järgi,tõeliselt hea tuli.Ostsin poest valmis sealiha minutipihvid. SIsse panin peekonit ja Saaremaa Kadaka suitsutatud juustu.
    Nämmmmmmmm!

  3. Täitsa maitsev tuli,meeldis väga tomatipasta maitse .)
    Ainukene asi mida järgmine kord teisiti teen on see,et ei lisa võid,sest hakkliha ju ise ajab ka rasva välja 😛