Mustsõstra – kohupiimakook

1 pk maitsestamata kohupiima
100 g piima
1 pk “Juubeli” tordipulbrit
1 pk Taluvõid
1 muna
mustsõstraid

1. Võta ümmargune madalaservaline küpsetuskindel klaasist koogivorm.
2. Viiluta pool või kogusest vormi põhja ühtlaselt jaotatuna, sinna peale pool tordipulbri kogusest.
3. Sega omavahel kohupiim, piim, muna ja kata esimene tordipulbri kiht kohupiima massiga.
4. Kohupiima massi peale laota mustsõstraid, siis teine osa tordipulbrist.
5. Viiluta ühtlaselt tordipulbri pinnale teine pool või kogusest.
6. Küpseta u. 175-200°C 35-45 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga