Kookosekook

2 kl keefiri
1 kl suhkrut
0,5 tl küpsetuspulbrit
jahu
kookoshelbeid
35% rõõskakoort (vahukoort)

1. Segada keefir ja suhkur, lisada jahu (nii palju, et taigen oleks pool paks) ja küpsetuspulber.
2. Taigen panna vormi (vorm määrida eelnevalt õliga või panna põhja küpsetuspaber), peale raputada kookoshelbed, panna ahju (200°C juures umbes 30 min).
3. Kuumale valmis koogile kallata peale rõõskoor.
NB! Rõõskoort mitte vahustada!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Kookosekook

  1. On see kindel, et kookoshelbed tuleb kohe peale valada? Need läksid poole pealt kõrbema. Ma kahtlustasin juba valades, et see niimoodi juhtub :)

  2. hea kook on , tegin seda kooki isale isadepäevaks , talle väga meeldis ja mulle meeldib ka 😛 , keele viib alla !