Keedetud räimerullid

1 kg värskeid räimi
soola
musta pipart
2-3 mugulsibulat või kimp tilli
0,5 kl vett
1 sidruni mahl või äädikat
3 sl oliiviõli või võid
1 sl suhkrut
1 sl tomatipüreed või 3 tomatit

1. Puhasta räimed. Selgroog eemalda nii, et kala selg jääks terveks. Lihapoolele puista soola, pipart ja hakitud tilli või sibulat.
2. Kalad keera rulli, nahk väljapoole. Lao rullid madalasse keedunõusse või vormi. Vala peale vesi, sidrunimahl ja oliiviõli. Puista veidi soola ja lisa tomatipüree või tomatitükid.
3. Keeda tasasel kuumusel, kuni kala on küps, kuid rullid terved.
Lisandiks serveeri keedetud kartuleid, muna-võikastet ja toorsalatit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga