Keedetud lillkapsas pruuni võiga

1-2 lillkapsast
vett
soola
80-100 g võid (mitte margariini)
1-3 sl riivsaia
sidrunimahla

1. Pane lillkapsas (terve või poolitatud) soolaga maitsestatud keevasse vette nii, et see oleks veega kaetud ja keeda pehmeks. Valge värvuse säilitamiseks võid keeduveele lisada veidi sidrunimahla.
2. Pruunista või, lisa riivsai ja kuumuta segades läbi.
3. Tõsta pehmeks keenud lillkapsas kuumutatud vaagnale, vala üle pruunistatud või-riivsaiaseguga.
Serveeri iseseisva toiduna või lisandiks mõne lihatoidu juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

4 kommentaari “Keedetud lillkapsas pruuni võiga

  1. Olen teinud nii, et lillkapsa teen ikka enne tükkideks, siis keedan pehmeks ja lõpuks panen pannile või ja riivsaia sisse praadima. Peale veel küüslaugusoola. Selline praetud lillkapsas on tõesti hea.