Hakkliha – juurviljahautis sulatatud juustuga

250 g hakkliha
1 väike purk ananassikonservi(tükid)
250 g külmutatud köögivilju
1 paprika
1 klaas vett
1 suur karp sulatatud juustu (“Merevaik”)
soola
pipart
hakklihamaitseainet, maitserohelist

1. Pruunistada pannil hakkliha ja lisa hakitud paprika.
2. Lisa vesi ja külmutatud köögiviljad ning lase u. 10 minutit haududa.
3. Lisa ananassikompott koos vedelikuga ja hauta veel u. 10 minutit. Oluline on, et juurikad oleks pehmed ja siis…
4. “Merevaik” peale – kui juust on sulanud ja keema tõusnud lisa maitseroheline.
Hüva nõu: Eriti hea on spagettidega ja kiiresti saab valmis. Tasub proovida!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

9 kommentaari “Hakkliha – juurviljahautis sulatatud juustuga

  1. Proovisin ka ära, mulle väga maitses. Kõrvale tegin samuti ahjukartuleid. Neile, kellele ained kokku ei sobinud – ma arvan, et see sõltub, milliseid juurvilju te lisate, kuna nende mixe on üsna erinevaid. Mina nt proovisin Maahärra Suvise Segu’ga ja tuli hea.

    Soovitan teistelegi proovida;)