Mulgikapsad

0,75-1 kg hapukapsaid
0,5 kl tangu või kruupe
400-500 g pekist sealiha
(1-2 mugulsibulat)
soola
suhkrut
vett

1. Pane kapsad keedunõusse, nende peale pestud tangud ja liha. Vala vesi peale nii, et kõik ained oleksid kaetud ja hauta tasasel kuumusel kaanega kaetult, kuni kõik toiduained on pehmed. Kontrolli aegajalt, et vesi ei keeks ära ja kapsad ei kõrbeks.
2. Maitsesta soola ja suhkruga.
Hakitud sibulad võid lisada algul või vähese rasvaga läbikuumutatult keetmise lõpul.
Serveeri keedetud kartulitega. Mulgikapsaid võid kasutada ka hautatud lihatoitude lisandiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

3 kommentaari “Mulgikapsad