Kapsashnitsel

1 kg valget peakapsast
vett
soola
2 sl jahu
1-2 muna
3-4 sl riivsaia
toidu- või maisiõli praadimiseks

1. Keeda terved kapsalehed soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, nõruta ja vasarda pehmeks.
2. Pane kaks kapsalehte kokku ja vormi noa abil ovaalseks lõiguks, kasta jahusse seejärel lahtiklopitud munasegusse ja lõpuks riivsaiasse.
3. Prae kuumas õlis mõlemalt poolt helepruuniks.
Serveeri kuumalt koos sibula- või hapukoorekastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

7 kommentaari “Kapsashnitsel

  1. Võib vahele küll juustu panna. Koospüsimisega võib probleeme olle seni kuni shnitsel pannile saab. Tark oleks shnitslit seni sõrmedega koos hoida. Seejärel teeb koospüsimise töö ära muna.

  2. Et, on see kindel, et nad koos püsivad praadimise ajal ja kas sinna vahele näiteks juustu ei võiks panna?
    Aitähh