Krevetikaste

150 g koorimata krevette
2 sl sulatatud võid
1 punane sibul
1 tl jahu
250 ml lihapuljongit
2 sl creme fraiche`d
0,5 tl tomatipastat
1 tl peeneks hakitud tilli
meresoola
valget pipart

1. Koori krevetid. Kuumuta pannil või ja rösti selles 10 minutit krevetikoori. Kalla rasv läbi sõela potti.
2. Koori ja haki sibul ning lisa potti, pruunista sibul krevetikoorte praerasvas. Lisa pidevalt segades jahu ja kuum puljong. Lase 15-20 minutit vaikselt keeda, lisa krevetiliha.
3. Sega kastmesse creme fraiche ja tomatipasta. Maitsesta tilli, meresoola ja värskelt jahvatatud valge pipraga.
Maitsev lisand keedetud või praetud kala juurde.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga