Cous-cous broilerifileega

2 broilerifilee tükki
1 külmutatud köögiviljasegu porgand-mais-herned
1 aedviljapuljongi kuubik
250 g cous-cous’i
karrit veidi (võib ka veidi india woki roogade maitseainet)
soola
2 sl õli praadimiseks

1. Tükelda kanafilee väiksemateks tükkideks ning prae seda õlis mõned minutid.
2. Lisa kanale külmutatud köögiviljasegu ja veidi karrit ning kuumuta paar minutit, seejärel lisa kuubikust valmistatud puljong (suurema kruusi täis).
3. Teises nõus valmista pakendil oleva õpetuse järgi cous-cous.
4. Kui köögiviljad pehmed, sega juurde cous-cous ja maitsesta vajadusel soolaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

12 kommentaari “Cous-cous broilerifileega

  1. see on midagi makaronide taolist, aga väga väga väikesed tykid. mine poodi, kyll sa selle ylesse leiad. (itaalia makaroni toode, valmistatud durum nisu jahust). kui couscous ära keeta, siis saab sellest pudutaoline koostis.